Notifications

New releases
Gigs in your city

Location

,

If you want to change your current location:

2009
Me and You
2007
April
2006
Nude
2006
Turquoise & Crimson
2000
Music for People
1998
Visual Audio Sensory Theater
VAST Apr 24, 2019
Assalamualaikum dan slamat ptg semuanya! Ke topik bola kita hari ni! Korang sokong pasukan mana? Agak2nye kan sape menang eh? 😉😋😂
VAST Apr 21, 2019
Alhamdulillah.. Selesai menyaksikan konsert 4nomena semalam! Sape yg tgk? Bg like sikit 😂😃😆
VAST Apr 17, 2019
Bende2 senang pon die xtau nak setle..... xpelaa...org tak tau kite bantu... kaaann... . . #VAST
VAST Apr 17, 2019
Cuba teka siapa ni? 😝😆 Dpt teka admin upload next person ahaha *iklan* Nak jemput VAST persembahan boleh pm ye! Kita deal sampai jadi ok? 😉
VAST Apr 14, 2019
Ehem.. Fokusnyee.. 😝 Yeay esok isnin!
VAST Apr 12, 2019
Sedikit gambar kenangan di majlis persandingan Mak kami sape tgk MV penasaran mesti kenal kan. Hehe.. Alhamdulillah majlis berlangsung dgn jayanya. Persembahan dijayakan dgn Aslam dan Nazmil. Perlukan perkhidmatan PA system dan persembahan VAST boleh pm ye. Hehe Semoga masjid yng dibina berkekalan hingga ke jannah. Aminnn..
VAST Mar 15, 2019
Terima kasih pd sahabat2 yg share gambar kami di rancangan Getaran td. Bg yg tak sempat tgk td boleh tgk ulangan pd pkul 6 pgi esok ye :D
VAST Mar 15, 2019
"Dan jangan sekali-kali engkau menyangka orang-orang yang terbunuh (yang gugur Syahid) pada jalan Allah itu mati, (mereka tidak mati) bahkan mereka adalah hidup (secara istimewa) di sisi Tuhan mereka dengan mendapat rezeki" :Al Imran:169 -pray for our brothers-
VAST Mar 15, 2019
Salam jumaat semua! Jgn lupa tau temu janji kita ptg ni, bukak TV1 pkul 6.30 ptg ye
VAST Mar 14, 2019
📌GETARAN 📌EPISOD 4 📌15/3/2019 - JUMAAT Saksikan rancangan Getaran pada petang esok yang menampilkan Kumpulan VAST di Tadom Hill Resorts Banting, Selangor pada pukul 6.30 petang dan ulangannya pada hari Sabtu, pukul 6.00 pagi hanya di TV1 RTM. ~~📹🎥📺🎙🎶🎵~~
VAST Mar 05, 2019
Fokusnye... Igt senang ke nak berlakon haha 😆
VAST Mar 02, 2019
Apa aktiviti kami hari ni? 😆😆😆
VAST Mar 02, 2019
VAST buat ape ni kt sini?
VAST Feb 14, 2019
Rakaman Audio: Jawaban VAST Saya sedang mendengar album "Variasi Alunan Satu Tujuan" by VAST Jom layan album hebat ini di JOOX!https://goo.gl/Ap4SQx (#JOOX) Door 1: Bahawasanya suara dlm rakaman audio ini adalah tulen suara VAST Door 2: VAST xpernah menafikan.. Patuh Syar'ie. Tak bek membohong.. Door 3: Selamat mendengar... #VAST #akupencinta #bukanpendusta JOOX Malaysia
VAST Feb 08, 2019
Hai gais.. ade yg masih bercuti raya ker hari ni..? jom layan lagu2 VAST di itunes.. https://itunes.apple.com/my/album/variasi-alunan-satu-tujuan/1450472345 #VAST #ITUNES #variasialunansatutujuan
VAST Feb 07, 2019
Assalamualaikum gais.. Jemput layan lagu Vast "Kekasih Maha Agung" malam2 ni.. try2 la request kat ikim.fm ker.. Biasa2 ikim siar Vast "Penasaran" jer kan.. officially digital platform kami bawah Ada Exists "Oh Ibu"... jenguk2 ler yer utk layan semua lagu Vast secara digital... #VAST
VAST Feb 06, 2019
وَقُل لِّلۡمُؤۡمِنَـٰتِ یَغۡضُضۡنَ مِنۡ أَبۡصَـٰرِهِنَّ وَیَحۡفَظۡنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا یُبۡدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنۡهَاۖ وَلۡیَضۡرِبۡنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَىٰ جُیُوبِهِنَّۖ وَلَا یُبۡدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوۡ ءَابَاۤىِٕهِنَّ أَوۡ ءَابَاۤءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوۡ أَبۡنَاۤىِٕهِنَّ أَوۡ أَبۡنَاۤءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوۡ إِخۡوَ ٰ⁠نِهِنَّ أَوۡ بَنِیۤ إِخۡوَ ٰ⁠نِهِنَّ أَوۡ بَنِیۤ أَخَوَ ٰ⁠تِهِنَّ أَوۡ نِسَاۤىِٕهِنَّ أَوۡ مَا مَلَكَتۡ أَیۡمَـٰنُهُنَّ أَوِ ٱلتَّـٰبِعِینَ غَیۡرِ أُو۟لِی ٱلۡإِرۡبَةِ مِنَ ٱلرِّجَالِ أَوِ ٱلطِّفۡلِ ٱلَّذِینَ لَمۡ یَظۡهَرُوا۟ عَلَىٰ عَوۡرَ ٰ⁠تِ ٱلنِّسَاۤءِۖ وَلَا یَضۡرِبۡنَ بِأَرۡجُلِهِنَّ لِیُعۡلَمَ مَا یُخۡفِینَ مِن زِینَتِهِنَّۚ وَتُوبُوۤا۟ إِلَى ٱللَّهِ جَمِیعًا أَیُّهَ ٱلۡمُؤۡمِنُونَ لَعَلَّكُمۡ تُفۡلِحُونَ Dan katakanlah kepada perempuan-perempuan yang beriman supaya menyekat pandangan mereka (daripada memandang yang haram), dan memelihara kehormatan mereka; dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh mereka kecuali yang zahir daripadanya; dan hendaklah mereka menutup belahan leher bajunya dengan tudung kepala mereka; dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh mereka melainkan kepada suami mereka, atau bapa mereka atau bapa mertua mereka atau anak-anak mereka, atau anak-anak tiri mereka, atau saudara-saudara mereka, atau anak bagi saudara-saudara mereka yang lelaki, atau anak bagi saudara-saudara mereka yang perempuan, atau perempuan-perempuan Islam, atau hamba-hamba mereka, atau orang gaji dari orang-orang lelaki yang telah tua dan tidak berkeinginan kepada perempuan, atau kanak-kanak yang belum mengerti lagi tentang aurat perempuan; dan janganlah mereka menghentakkan kaki untuk diketahui orang akan apa yang tersembunyi dari perhiasan mereka; dan bertaubatlah kamu sekalian kepada Allah, wahai orang-orang yang beriman, supaya kamu berjaya. [An-Nur 31] #ABO #VAST
VAST Jan 28, 2019
Alhamdulillah setelah kian lama menanti... Hari ini kami buat pengumuman penting! Sila ambil perhatiannn ya. Hari ini, lagu2 VAST dah ada di platform digital!(baru buat 😆) Korang boleh dgr lagu2 kami secara online tak kira di mana jua. Haha. 😝😆 Jgn lupa follow ye. Dan teruskan mendengar lagu2 kami walaupun dah jemu. Hhaha. Jgn kecewa, pengumuman lagu baru akan menyusul tak lama lagi. Heheh. #vastsayangkamu #vast #penasaran #spotify #joox
VAST Jan 21, 2019
Selamat Hari Tua! To Abg Long Penasaran VAST aka Aslam Semoga panjang UMUR dan MURAH REZEKI serta dipermudahkan Urusan dunia dan akhirat Aminnn #turnto3_ #happybirthday #penasaran #variasialunansatutujuan
VAST Jan 17, 2019
#throwback cover lagu ainulmardhiah secara spontan di fb live 😁 Bila lagi eh VAST nak buat cover? Ahaha
VAST Jan 10, 2019
Lafaz Yang Tersimpan - UNIC cover by @nazmilhusaini si suara halus. Nampak sama tapi bukan dia 😆😝 Boleh checkidout full video kt FB beliau ye guys! Nazmil Vast #nasyidcover #lafazyangtersimpan #unic #vast #penasaran #coversong
VAST Jan 07, 2019
Jom layan 👍😉 Ya Man Hawah cover by @nazmilhusaini
VAST Jan 04, 2019
Assalamualaikum semua! Dah nak keluar gua ni 😂
VAST Dec 20, 2018
Syamail muhammadiah cover by @nazmilhusaini UNIC
VAST Dec 19, 2018
Selamat hari lahir @nazmilhusaini ! May Allah bless you