Notifications

New releases
Gigs in your city

Location

,

If you want to change your current location:

2009
Me and You
2007
April
2006
Turquoise & Crimson
2006
Nude
2000
Music for People
1998
Visual Audio Sensory Theater
VAST Jun 12, 2019
انا لله وانا اليه راجعون.. . اللهم اغفر لهم وارحمهم وعافهم واعف عنهم. اللهم اجعل قبورهم روضة من رياض الجنة، ولا تجعل قبورهم حفرة من حفر النيران، اللهم ضاعف حسناتهم، وتجاوز عن سيئاتهم، وارفع درجاتهم، مع النبيين والمرسلين والشهداء والصالحين وجازهم عنا وعن المسلمين خير الجزاء... . رَبَّنَا اغفِر لَنا وَلِإِخوٰنِنَا الَّذينَ سَبَقونا بِالإيمٰنِ وَلا تَجعَل فى قُلوبِنا غِلًّا لِلَّذينَ ءامَنوا رَبَّنا إِنَّكَ رَءوفٌ رَحيمٌ ... آمين يا رب العالمين ...
VAST Jun 11, 2019
Assalamualaikum semuaa! Tgh beraya lg ke tu? Jemput la kami dtg beraya. #rayakansebulan
VAST Jun 06, 2019
Selamat hari raya maaf zahir dan batin ! Beraya ke mana hari ni?
VAST May 27, 2019
Dah masuk 10 Ramadhan terakhir ni Jom pulun ibadat!
VAST May 13, 2019
Amalkan pemakanan yg sihat di bulan puasa ini #sudutsihat
VAST May 09, 2019
#sudutilmu
VAST May 08, 2019
Setiap perbuatan yang dilakukan kerana Allah pasti ada ganjarannya. Semoga semua perkara yg kita lakukan tidak menjadi sia-sia. So macam mana puasa ke tiga ni? Dah rasa lelah ke? 😝
VAST May 05, 2019
Selamat menyambut bulan Ramadhan pada semua sahabat VAST. Semoga ramadhan kali ini lebih baik dari sebelumnya.
VAST May 04, 2019
Hukum solat tarawikh bersendirian #sudutilmu
VAST May 03, 2019
Salam jumaat sahabat VAST ! Dah bersediakah kita? #bulanyangdinanti #ramadhan1440h
VAST May 02, 2019
Alhamdulillah.. Welcome brother 😊 #islamitudamai
VAST May 01, 2019
Motivation for your tomorow. "Ciptaan Allah semuanya sempurna, tiada cacat celanya. Sekecil2 salji yang jatuh mempunyai bentuk yang sgt cantik, so apa yg membuatkan anda Berfikir hidup anda tidak bermakna? Masih diberi peluang, ayuh ubah!
VAST May 01, 2019
Timeline Photos
VAST Apr 25, 2019
Korang rasa siapa agaknye dalam gambar ni? 😂
VAST Apr 24, 2019
Assalamualaikum dan slamat ptg semuanya! Ke topik bola kita hari ni! Korang sokong pasukan mana? Agak2nye kan sape menang eh? 😉😋😂
VAST Apr 21, 2019
Alhamdulillah.. Selesai menyaksikan konsert 4nomena semalam! Sape yg tgk? Bg like sikit 😂😃😆
VAST Apr 17, 2019
Bende2 senang pon die xtau nak setle..... xpelaa...org tak tau kite bantu... kaaann... . . #VAST
VAST Apr 17, 2019
Cuba teka siapa ni? 😝😆 Dpt teka admin upload next person ahaha *iklan* Nak jemput VAST persembahan boleh pm ye! Kita deal sampai jadi ok? 😉
VAST Apr 14, 2019
Ehem.. Fokusnyee.. 😝 Yeay esok isnin!
VAST Apr 12, 2019
Sedikit gambar kenangan di majlis persandingan Mak kami sape tgk MV penasaran mesti kenal kan. Hehe.. Alhamdulillah majlis berlangsung dgn jayanya. Persembahan dijayakan dgn Aslam dan Nazmil. Perlukan perkhidmatan PA system dan persembahan VAST boleh pm ye. Hehe Semoga masjid yng dibina berkekalan hingga ke jannah. Aminnn..
VAST Mar 15, 2019
Terima kasih pd sahabat2 yg share gambar kami di rancangan Getaran td. Bg yg tak sempat tgk td boleh tgk ulangan pd pkul 6 pgi esok ye :D
VAST Mar 15, 2019
"Dan jangan sekali-kali engkau menyangka orang-orang yang terbunuh (yang gugur Syahid) pada jalan Allah itu mati, (mereka tidak mati) bahkan mereka adalah hidup (secara istimewa) di sisi Tuhan mereka dengan mendapat rezeki" :Al Imran:169 -pray for our brothers-
VAST Mar 15, 2019
Salam jumaat semua! Jgn lupa tau temu janji kita ptg ni, bukak TV1 pkul 6.30 ptg ye
VAST Mar 14, 2019
📌GETARAN 📌EPISOD 4 📌15/3/2019 - JUMAAT Saksikan rancangan Getaran pada petang esok yang menampilkan Kumpulan VAST di Tadom Hill Resorts Banting, Selangor pada pukul 6.30 petang dan ulangannya pada hari Sabtu, pukul 6.00 pagi hanya di TV1 RTM. ~~📹🎥📺🎙🎶🎵~~
VAST Mar 05, 2019
Fokusnye... Igt senang ke nak berlakon haha 😆