Notifications

New releases
Gigs in your city

Location

,

If you want to change your current location:

2012
7-9-13 (Remastered)
2012
Kim Larsen & Kjukken [Remastered]
2012
Du Glade Verden
2012
Glemmebogen For Børn (Remastered)
2012
Mine Damer Og Herrer (Remastered)
2012
Guld & Grønne Skove - Greatest (Remastered)
2011
Midt Om Natten [Remastered]
2011
Kim I Cirkus [Live] [Remastered]
2011
Forklædt Som Voksen [Remastered]
2011
Kielgasten [Remastered]
2011
Glemmebogen Jul & Nytår (Remastered)
2011
Hvem Kan Sige Nej Til En Engel (Remastered)
2011
Yummi Yummi [Remastered]
2002
Det Var En Torsdag Aften
1981
Jungle Dreams
1973
Værsgo
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Jun 12, 2019
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Jun 09, 2019
Gaffa 30.09.2018
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Jun 01, 2019
Morgenbladet 05.10.18
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske May 31, 2019
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske May 24, 2019
🎶 Sommeren 1986. Kim Larsen & Bellami gir ut albumet "Forklædt Som Voksen" (3 juni). Det blir en storselger. I Danmark er det kun Larsen selv som slår salget med "Midt Om Natten". I Norge befinner plata seg 19 uker på VG lista. 🎶
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske May 22, 2019
🎶 Kim Larsen & Kjukken / "Stille i verden" (2007) 🎶
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske May 20, 2019
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske May 18, 2019
🎶 "De kan fylde verden med bomber og forbud - had og mistro, men Rabalderstræde overgiver sig aldrig!" 🎶
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske May 18, 2019
🎶 "Sange Fra Første Sal" ble innspilt i slutten av april 2018. I løpet av sommeren falt Kim Larsen over to danske dikt i avisen, som han satte musikk til. Dem ville han gjerne ha med på albumet, så midt under den igangværende sommerturné, dagen etter konserten på Smukfest-festivalen 8 august, omdannes ett hotellværelse på Hotel Royal i Aarhus til ett musikkstudio. Her innspilte Kim og Jørn Ørn de to sangene selv, da sønnen Hjalmer skulle spille på Smukfest samme dag. Kim Larsen valgte "Nu Dufter Tjørnen" som den siste sang.." <3 🎶 "Nu dufter tjørnen atter sødt Giv mig din hånd, du kære, kom Kom, lad os gå endnu engang Og høre nattergalens sang Ja, lad os gå endnu engang Og høre nattergalens sang Din gode stærke hånd i min Og stadig dig så nær, så nær Gi' mig endnu en lykkestund I sommernattens korte blund Gi' mig endnu en lykkestund I sommernattens korte blund Hør nattergalen, hør hvordan Den synger, som var tiden knap Som hasted' det, det samme, du Er jeg begyndt at føle nu Som hasted' det, det samme, du Er jeg begyndt at føle nu Se sommerstjernen lavt i nord Den viger snart for dagens skær Og også mine år har hast Hold mig i dine arme fast Ja, også mine år har hast Hold mig i dine arme fast.."
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske May 14, 2019
🎶 Sange Fra Første Sal 🎶
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske May 04, 2019
🎶 Midt Om Natten / Minnekonserten 🎶
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Apr 18, 2019
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Apr 17, 2019
🎶 Video fra Kim Larsen's stue på første sal ❤ 🎶
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Apr 13, 2019
🎶 Larsen & Kjukken gir den bunn gass i Skanderborg 2001! Gasolin' klasikkeren, "Strengelegen" 🎶 "Der var engang en spillemand der spillede til bal han spilled fire dage til et vikingeknald af sprut var der meget og af flasker var der fler af kvinder var der mange som ville mer og mer De andre spillemænd de måtte gå deres vej for denne spillemand HAN kunne spille strengeleg han spilled fire døgn helt uden stop for da først han var begyndt der ku han ikke holde op hør bare Da ballet var forbi gik spillemanden hjem igennem skoven mørk han famlede sig frem pludselig han gled i en bjørnefælde ned der stod en kæmpebjørn med kæberne på gled Den kiggede på ham og han gloede på den så brummede den truende og tog et skridt frem han havde ingen våben kun en strengeleg han sagde: søde lille bjørn, hva kan jeg gøre for dig den brummed: Spillemand åh spillemand åh spil for mig spil en boogie-voogie på din strengeleg spille spille spille som en spindetop når du først får begyndt så kan du ikke holde op Og spillemanden spillede han spilled som besat og bamsedyret dansede den hele lange nat han kunne ikke stoppe nej han måtte køre på han vidste han var død hvis først han gik i stå Da røg der en streng på den sprøde strengeleg men bjørnen sagde spil eller jeg æder dig tilsidst var der kun EN sølle streng igen og spillemanden tænkte, så det sket gamle dreng Men i daggryet kom der fire jægersmænd de listede på tå til bjørnegraven hen de hørte jo musik dybt dernedefra og studsede en kende da de så hva det var Der dansede en bjørn med en mand i sin favn han råbte frels mig for satan i gudernes navn De skød det store dyr og fik spillemanden op nu stod han der med strengeleg og sønderrevet krop jeg troede jeg sku dø og nu ligger dyret der I frelste mit liv, hvordan kan jeg takke jer De sagde: spillemand åh spillemand ..."
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Apr 12, 2019
🎶 Sommeren 2017. Kjukken sammen med ett folkehav på Fyn 🎶
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Apr 12, 2019
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Apr 10, 2019
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Apr 10, 2019
🎶 Sange Fra Første Sal / Koppen Med Den Skårede Hank 🎶 - Jørn Jeppesen: "Kim imponerede mig usædvanligt meget sidste år. Midt i en ekstremt vanskelig tid magtede han at indspille det, der desværre skulle vise sig, at være hans sidste tolv sange. Og som vi nu udgiver, ligesom han ønskede det. Kim er på sit sædvanlige tårnhøje niveau alle sangene igennem. Hjalmer og jeg var musikalske håndlangere på indspilningerne, og det var nogle helt særlige dage vi havde med at indspille albummet i Kims lejlighed. Det er bevægende og vemodigt for mig at lytte til. Men jeg er også stolt over at have været med til det, og jeg er glad for, at holde aftalen med Kim: At sangene skulle ud og bruges. Tilykke med sangene, Kim ❤️ " - Kim Larsen hørte gjennom albumet å elsket den upolerte lyden på sangene fra første sal. Det er hans håndskrift på videotekstene. Albumet ble utsolgt på rekordtid mens mange nå venter på 2 opplag. Ett rørende farvel.. - 🎶 Ræk mig lige koppen med den skårede hank Og Politiken fra i går Nok er den ikke særlig aktuel Men det' jeg heller ikke selv Husker du de dage, da vi fløjtede afsted Gasblå i hovederne af stress Nu ka' vi nyde morgenkaffen i fred Mens solen den går ned Der var så meget, jeg sku' nå Og alt for meget, som jeg sku' Min tid den er forbi, forbi Men jeg er her endnu Sejler ned ad tidevandets strøm Måske det hele bare var en drøm Hvis jeg vågner lige om lidt, så tror jeg Nok at jeg si'r Ræk mig lige koppen med den skårede hank Og Politiken fra i går Nok er den ikke særlig aktuel Men det' jeg heller ikke selv 🎶
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Apr 02, 2019
Kim Larsen
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Mar 28, 2019
🎶 De siste tolv sange fra Kim Larsen <3 🎶
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Mar 10, 2019
- Den ble din, Marthe Sæbønes :-) Takk til alle som deltok :-)
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Mar 10, 2019
🎶 Kim Larsen & Kjukken / There But For Fortune️ 🎶
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Mar 10, 2019
🎶 Gratis tilsendt ny Kim Larsen plakat. "Mine Damer Og Herrer" coveret som på bildet her. Størrelse 50x70 cm. Skriv noe i tråden om du vil være med i trekningen. Lykke til! :-) ️🎶 (Orginal fra 2010 turne'en)
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Feb 25, 2019
Kim Larsen - Norges Favoritt Danske Feb 25, 2019
🎶 Siste gang sammen på en scene...🎶 (2006)