Notifications

New releases
Gigs in your city

Location

,

If you want to change your current location:

2018
Live on Soundstage
2017
I Fall in Love Too Easily
2015
Hysteria
2010
Christmas Is the Time to Say I Love You
2010
Christmas Is the Time to Say I Love You
2009
Unbroken (Bonus Track Version)
2009
Unbroken
2006
Katharine McPhee
2006
Katharine McPhee
Katharine McPhee Hungary Dec 10, 2018
A kommentelő
Katharine McPhee Hungary Nov 29, 2018
A kommentelő
Katharine McPhee Hungary Nov 25, 2018
Katharine McPhee jelenleg Londonban van! Ott is bemutatják ugyanis a Waitress című musicalt!
Katharine McPhee Hungary Nov 05, 2018
Katharine McPhee vőlegénye, David Foster november 1-jén ünnepelte a 69. születésnapját. A jeles alkalomból pedig közösen ünnepeltek egy nagyszabású fogadáson. A rendezvényre több sztár is kapott meghívást. Ez a fotó akkor készült:
Katharine McPhee Hungary Nov 04, 2018
A kommentelő
Katharine McPhee Hungary Oct 28, 2018
A kommentelő
Katharine McPhee Hungary Oct 19, 2018
Scorpion CBS TV Show International Fanpage
Katharine McPhee Hungary Oct 14, 2018
Jön a Skorpió - Agymenők akcióban 4. szezonja! Október 19-étől 22 órakor ugyanis az AXN műsorra tűzi a Magyarországon még nem látott epizódokat! A széria aztán legközelebb már péntek esténként dupla epizóddal 20 óra 55 perctől lesz látható. Ha viszont lemaradnánk róla, vasárnap délutánonként 14 órakor bepótolhatjuk a kimaradt részeket, ugyanis akkor van az ismétlés! Ez a befejező szezonj, tehát le is zárul a történet!
Katharine McPhee Hungary Sep 13, 2018
Katharine McPhee jelenleg Olaszországban van. Ott készült róla ez a fotó:
Katharine McPhee Hungary Jul 05, 2018
Már korábban is lehetett arról olvasni, hogy David Foster és Katharine McPhee a házasságon gondolkoznak, nemrég pedig hivatalossá vált a hír, miszerint a producer megkérte a színészénekesnő kezét. Természetesen a köztük lévő korkülönbség miatt sokan nem örülnek ennek a hírnek, be kell vallanom, hogy én sem. De persze nyilván az ő döntésük, úgyhogy majd kiderül, hogy mennyire is lesz tartós a házasság. Mindenesetre én azért sok boldogságot kívánok nekik!
Katharine McPhee Hungary May 15, 2018
Sorozatimádók oldala
Katharine McPhee Hungary May 14, 2018
Immáron hivaatalos! Nem kapja meg az 5. évadra szóló berendelést a Skorpió - Agymenők akcióban című sorozat!
Katharine McPhee Hungary Apr 19, 2018
A CBS csatorna nemrég bejelentette, hogy mely sorozatait folytatja ősszel biztosan. A Skorpió - Agymenők akcióban azonban nem szerepel a listán. De nem kell megijedni, hiszen ez nem feltételenül jelenti a sorozat befejezését. A csatorna ugyanis még gondolkozik a széria ügyében, tehát még esély, hogy megkapja az 5. évadra szólkó berendelést is.
Katharine McPhee Hungary Apr 15, 2018
Katharine McPhee - Who Can I Turn To? - dalszöveg magyar fordítása - Magyar-Dalszoveg.hu
Katharine McPhee Hungary Apr 02, 2018
Katharine McPhee megjelentette Night and Day című új videoklipjét! Szerintem nagyon jó lett! https://www.youtube.com/watch?v=ACl8GlUTeS0
Katharine McPhee Hungary Mar 29, 2018
Katharine McPhee ma, vagyis március 25-én ünnepli a szülinapját, úgyhogy boldog szülinapot kívánok neki!
Katharine McPhee Hungary Mar 09, 2018
Katharine McPhee a Broadway-en! Az énekesszínésznő áprilkis 10-étől a Waitress című musicalben fog játszani. Már meg is jelent hozzá a hivatalos promodal is, a She Used To Be Mine! https://www.youtube.com/watch?v=IsHjZRFJMlI
Katharine McPhee Hungary Feb 18, 2018
Katharine McPhee - Over It - dalszöveg magyar fordítása - Magyar-Dalszoveg.hu
Katharine McPhee Hungary Feb 04, 2018
Február 9-én 20 óra 55 perckor lesz a Skorpió - Agymenők akcióban 3. évadzáró epizódja! Természetesen ezúttal is az AXN műsorán lesz látható!
Katharine McPhee Hungary Jan 25, 2018
Katharine McPhee budapesti koncertje a magyar televíziók képernyőjén lesz látható! Néhány napon belül ugyanis megnézhetjük a fellépését. Mint ismeretes, Mága Zoltán vendégeként járt Magyarországon nemrég a sztár, aki a népszerű zenész Újévi Koncertjén énekelt. Sajnos én csak utólag tudtam meg a dolgot, de aki hozzám hasonlóan nem lehetett ott, ezúttal megnézheti. Január 28-án 14 óra 55 perckor a tv2 ugyanis műsorra tűzi a rendezvényt. Az alábbi fotó kedvencünk hazánkban jártakor készült és mellette van Horváth Andrea, a szerkesztője:
Katharine McPhee Hungary Jan 16, 2018
Újabb feltöltést kapott Katharine McPhee Who Can I Turn To? című dala! Érdemes kiemelni azt is, hogy az általam készített kislemezborító van a videóban: https://www.youtube.com/watch?v=g-kXuc2re-o&feature=youtu.be
Katharine McPhee Hungary Jan 15, 2018
Mégsem megy férjhez Katharine McPhee? Nemrég ugyanis még házassági szerződésről szóltak hírek, de azúttal már más a helyzet. Egy forrás ugyanis azt állítja, hogy a színészénekesnő nem szeretne feleségül menni zenei producer kedveséhez, David Fosterhez. Arról nincs szó, hogy véget ért volna köztük a romantikus kapcsolat, ám a forrás szerint nem szeretnének még házasodni.
Katharine McPhee Hungary Jan 14, 2018
Bár Katherine McPhee nem ad ki kislemezeket az I Fall In Love Too Easily című albumához, én azért készítettem kislemezborítót a Who Can I Turn To című dalához. Nem tudom, hogy miért pont ehhez, de az a lényeg, hogy ez lett belőle:
Katharine McPhee Hungary Jan 11, 2018
Katharine McPhee a házasságot tervezgeti? Nemrég több híroldal is arról számolt be, hogy a 33 éves sztár és zenei producer szerelme, a 68 éves David Foster azt tervezgetik, hogy ha összeházasodnak, akkor szerződést fognak majd kötni. Az énekesnőszínésznő korábban már volt házas, így nincs ellenére a dolog. A férfi eddig összesen már négy nőt vett feleségül és bizony igen tehetős vagyonának köszönhetően érthető, ha ezen gondolkozik. Nos, ha a véleményem érdekel valakit, én nem jósolok nagy jövőt ennek a kapcsolatnak, hiszen szerintem túlságosan nagy közöttük a korkülönbség és fogalmam sincs, hogy ez a szép fiatal nő miért nem keres korban magához illő pasit. Igaz, azt mondják, a szerelem kortalan, de azért ő már az unokája is lehetne. A házassági szerződést viszont okos dolognak tartom, úgyhogy az mindenképpen bölcs döntés. Bárhogy is alakul ez a kapcsolat, mindkettejüknek sok boldogságot kívánok! De azért én javaslom nekik, hogy keressenek korban hozzájuk illő párt!
Katharine McPhee Hungary Jan 11, 2018
Katharine McPhee Budapesten járt! A színészénekesnő ugyanis fellép nálunk. Mága Zoltán vendége lesz hamarosan. A Budapest Sportarénában ugyanis a művész mellett lép ma színpadra, úgyhogy nagyon sok sikert kívánok neki!