Notifications

New releases
Gigs in your city

Location

,

If you want to change your current location:

2018
Tusen år
2017
Nothing Changes
2014
Enkel Biljett
2011
Live!
2009
Smakar Söndag
2005
När Tystnaden Lagt Sig
2004
Rubicon
1999
Dansa Tokjävelns Vals
AUG
30
Abramis Brama and Lugnet at Old Oak (August 30, 2019)
Venue: Old Oak (Sollefteå, Sweden) Find tickets
OCT
19
Abramis Brama and Stew at Clarion Hotel (October 19, 2019)
Venue: Clarion Hotel (Örebro, Sweden) Find tickets
Abramis Brama Aug 16, 2019
Evenemang med info: Abramis Brama Foto: Linda Pettersson
Abramis Brama Jul 25, 2019
Vilket svenskt progrockband spelar på Nöjesfabriken i Karlstad imorgon fredag, som förband till Kebnekajse? 🤔 Rätt svar på frågan hade även gett dig poäng i rockquizzet till vänster i bild. Ledtråd: Det är varken The Ark, Leila K eller Lennart Grahn, Nog tramsat... Biljettlänk finns här: Kebnekajse + Abramis Brama - Live på Innergården. Dörrarna öppnar kl 18, Abramis Brama står på scen kl 19 och därefter Kebnekajse. Varmt välkomna!
Abramis Brama May 25, 2019
Tusen tack till alla som kom till Klubb X9 på Harry B James igår och ett särskilt tack till våra vänner Oblivious! Foto: Antonis Mantzavinos
Abramis Brama Apr 25, 2019
A nice mention by the mighty Ashbury (USA) about our Swedish tribute to their song "Vengeance" on the latest Abramis Brama album "Tusen År"! The idea came about in early 2017, while touring in the south of Sweden, listening to Ashbury's classic "Endless Skies" album in the tour bus. back in Stockholm, we tried it out in rehearsals for the first album sessions (actually exaclty two years ago), and really felt it! Still haven't picked up the album? There are a few copies still left on https://abramis.merchants.se on CD or LP!
Abramis Brama Apr 05, 2019
På väg mot Ålands hav! Snart lättar vi ankar och spelar tung rock på årets Svenska höjdarebåt! July Morning firar sin hundrade båtresa ikväll och vi är med och lirar & firar! Vi ses! Abramis Brama på scen 23.30.
Abramis Brama Apr 03, 2019
Vi fick en drös snygga bilder från spelningen på Rockebo i Åre i februari av fotografen Petter Berggren! Kolla in hela galleriet på http://www.abramisbrama.com/bilder/2017-2/
Abramis Brama Apr 01, 2019
Vi tackar Långfinger, Stratosphere, Jonk.se och alla på Musikens Hus i Göteborg för en toppenfredag! Nu ser vi fram emot denna fantastiska kryssning: Rock At Sea Svenska Höjdare 5 April 2019. Klicka på evenemanget för all info, och kolla in den digra listan med tunga namn. Skepp ohoj på er!
Abramis Brama Mar 29, 2019
Gitarrtrassel i Welfare Soundstudion! Abramis Brama är tillbaka i Göteborg! Konsert i kväll på Musikens hus tillsammans med Långfinger och Stratosphere! Dörrarna öppnar 21.00 Vi ses där!
Abramis Brama Mar 29, 2019
På plats i Göteborg för en heldag i den tunga rockens tecken. Först en specialsession som vi får anledning att återkomma om vad det lider... ...och ikväll fullt ös på Musikens Hus tillsammans med Långfinger och Stratosphere. Vi ses! Info, tider, biljetter mm: Abramis Brama, Långfinger, Stratosphere
Abramis Brama Mar 27, 2019
Här är en fin recension/anmeldelse av vår spelning/spillejobb på Krøsset i Oslo! Vi planerar att återkomma till Norge i höst med fler gig tillsammans med Malossi, och kanske även kombinera det med något lämpligt gig på den svenska sidan. Driver du ett spelställe/konsertsted? Kontakta Karstein Helland för bokning!
Abramis Brama Mar 25, 2019
Fredagen i Göteborg närmar sig… Biljetter finner du i länken under den fräcka affischen!
Abramis Brama Mar 25, 2019
Vi tackar det härliga gänget på Rockbåten M/S Harmony och alla er som kom – och kom loss till musiken! Nästa stopp: Abramis Brama, Långfinger, Stratosphere på Musikens Hus i Göteborg nu på fredag den 29/3. Det blir en kväll att minnas!
Abramis Brama Mar 23, 2019
Tack Trollhättan och grymt välordnade Vicious Rock Festival! Hoppas vi ses snart igen, det ska iallafall inte ta 19 år till nästa gång. Här Peo i all sin prakt. Ikväll Rockbåten M/S Harmony i Helsingborg!
Abramis Brama Mar 22, 2019
Tack till alla som kom och lyssnade i Oslo, och tack till Malossi, Krøsset och Karstein som fixade det hela! Ikväll spelar Abramis Brama i Trollhättan för första gången sedan 2000. På scen kl 20.55 på Vicious Rock Indoors 2019. Ses!
Abramis Brama Mar 18, 2019
Ett smidigt sätt att alltid ha koll på Abramis Bramas kommande spelningar – och i de fall det säljs förköpsbiljetter försäkra dig om en sådan – är att kika på hemsidan. Här är samlade datum för våren, och under menyvalet SPELNINGAR finns så klart också alltid aktuell info. http://www.abramisbrama.com/2019/03/vinter-vardatum-fran-norr-till-soder/ Härnäst kommer vi alltså till, i tur och ordning, Oslo, Trollhättan, Helsingborg, Göteborg under de kommande två helgerna. Hoppas vi ses!
Abramis Brama Mar 14, 2019
Nästa helg drar Abramis Brama i västerled. Efter fyra år är det äntligen dags för ett gig i Oslo 🇳🇴 torsdag 21/3. Detta sker på Krøsset tillsammans med Malossi, ett utmärkt tøngrockband som sjunger på dialekt! Se hit: Abramis Brama + Malossi / Krøsset Fredag 22/3 ses vi i Trollhättan på Vicious Rock Indoors 2019, en fin inomhusfestival i två dagar med bl.a. Freak Kitchen och Thundermother. Och lördag 23/3 återbesöker vi härliga Rockbåten M/S Harmony i Helsingborg. Biljetter till alla evenemang hittar ni som vanligt på http://www.abramisbrama.com/spelningar/ Vi ses!!
Abramis Brama Mar 04, 2019
Drygt två veckor kvar till Vicious Rock Indoors 2019 i Trollhättan - där Abramis Brama faktiskt inte har spelat sedan år 2000! Men nu är det verkligen dags att ändra på den saken. Andra band som spelar? Corroded, Thundermother, Freak Kitchen, Electric Hydra med många flera i dagarna två (vi spelar på fredagen den 22 mars). Biljetter inköpes här: https://www.tickster.com/sv/events/91arum4udkbu6tv/2019-03-22/vicious-rock-indoors-2019 Vi ses!
Abramis Brama Mar 03, 2019
Abramis Brama's cover photo
Abramis Brama Feb 27, 2019
Om en dryg månad, fredag 29 mars, står det återigen tung rock på svenska på menyn i Göteborg, då Abramis Brama spelar tillsammans med Långfinger och Stratosphere på Musikens Hus! Visst ses vi där? Biljetter finns för 125 kr + förköpsavgift på länken under affischen.
Abramis Brama Feb 25, 2019
Ett stort tack till alla på Rockebo i Åre för ett underbart mottagande och till alla er som kom och gastade, skakade skalle och svängde med i musiken! För er som sökt större storlekar på t-shirts - kolla här! I den officiella webbshopen på https://abramis.merchants.se/ finns allt från S till XXL och dessutom de sista exemplaren av "Live!"-skivan från 2007, som annars varit utsåld ett bra tag.
Abramis Brama Feb 23, 2019
Framme i fjällvärlden och riggade för tung rock på svenska på Rockebo/Villa Tottebo i Åre i afton. Välkomna!
Abramis Brama Feb 23, 2019
Tusen tack till alla Er som dök upp och rockade med oss på Old Oak i Sollefteå! Härligt att se er alla! Stort tack till Kabina, Stavbom & Hajregn! Ni är hjältar! Nu bär det av norrut igen! Vi ses i Åre ikväll.
Abramis Brama Feb 18, 2019
Vi kompletterar mars månads spelningar med en återkomst till detta härliga flytande rockfartyg i Helsingborg, tredje gången på lika många år! Därmed ser marsplanerna ut som följer: • 21 mars – Abramis Brama + Malossi / Krøsset, Oslo • 22 mars – Vicious Rock Indoors 2019, Trollhättan • 23 mars – Abramis Brama till Rockbåten, Helsingborg • 29 mars – Abramis Brama, Långfinger, Stratosphere, Musikens Hus, Göteborg
Abramis Brama Feb 18, 2019
Nu vallar vi om inför den kommande helgen! ⛷ Då är det nämligen premiär för Abramis Brama i svenska fjällen, med en konsert-urladdning på Rockebo i Åre, lördag den 23 februari. Vi ses!
Abramis Brama Feb 15, 2019
Äsch fan... det gick åt h-vete med vinsten u kategorin hårdrock. Craft vann och grattis till dom! MEN vi fick lite gratis pils och läget är helt under kontroll.